Verhoog slagingskans op een financiering met Fin-Match

Het is niet altijd even makkelijk om een financiering te verkrijgen als je ondernemer bent. Hier komen namelijk nogal wat stappen bij kijken. Bovendien moet je het ook echt op de juiste manier aanpakken. Bij Fin-Match weten we als geen ander hoe deze wereld in elkaar steekt. Wij helpen je dan ook graag met het verhogen van de slagingskans op een financiering.

Hoe Fin-Match te werk gaat

Fin-Match werkt voor jou als adviseur bij het behalen van een financiering. Dit houdt in dat je volledig ontzorgd wordt in dit proces. Uiteindelijk gaat dat zorgen voor een hogere slagingskans. En wel om de volgende redenen:

  • Professionele financieringsaanvraag door Fin-Match: De financieringsaanvraag wordt op een professionele wijze aangepakt. En dat is precies waartoe we bij Fin-Match dankzij onze ervaring in staat zijn. We lopen de juiste stappen door en schrijven een professioneel financieringsmemorandum om de slagingskans direct te maximaliseren.
  • Volledige onderbouwing met prognoses: Daarbij is het voor geldverstrekkers belangrijk om ook een onderbouwing van de financieringsaanvraag te ontvangen. En dus zorgen we ervoor dat er uitgebreide exploitatie- en liquiditeitsprognoses klaarliggen. Deze gaan ervoor zorgen dat de geldverstrekkers duidelijk inzicht hebben in de plannen.
  • Vergelijking alle aanbieders: Verder is het altijd zeer waardevol om datgeen dat aanbieders aan te bieden hebben met elkaar te vergelijken. Zo is het onze ervaring bij Fin-Match dat dit bijna altijd leidt tot een betere deal dan dat je voor ogen had. Een win-winsituatie dus.
  • Onderhandeling: Na de ontvangst van een offerte is er ook altijd nog ruimte voor de onderhandeling. Dankzij onze jaren aan ervaring op dit gebied, weten we bij Fin-Match precies welke onderhandelingstechnieken we in moeten zetten. Hiermee optimaliseren we de voorwaarden voor jouw financiering. Je bent er dan nog net wat beter van af.
  • Stapelen voor een betere totale financiering: Bij Fin-Match zijn we in staat om meerdere financiers bij jouw financiering te betrekken. Hierdoor zijn we in staat om te ‘stapelen’. De totale financiering kan dan een stuk hoger zijn of beter gestructureerd dan wanneer je alles via één financier probeert te regelen. Banken en andere geldverstrekkers zijn slechts in staat om hun eigen product aan te bieden. Met een tussenpersoon als Fin-Match heb je meerdere lijntjes lopen.

Contact

Al met al komt het erop neer dat Fin-Match de juiste expertise in huis heeft om je te ondersteunen. Wij hebben directe lijnen met banken en andere financiers, zodat we van tevoren snel kunnen peilen hoe ze tegenover de aanvraag staan. Bovendien stellen we alles in werking om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wil je direct een indruk krijgen van wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en maak gebruik van de gratis quickscan van Fin-Match. Een kleine moeite, die snel voor duidelijkheid zorgt.

Menu