Over ons

Fin-Match is opgericht in mei 2020 met de duidelijke missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Ons doel is om het MKB in Nederland te begeleiden in haar zoektocht naar financiering en dit proces volledig uit handen te nemen. Hierdoor kunnen ondernemers zich volledig richten op het ondernemen.

Wij doen dit volledig onafhankelijk en worden enkel betaald door onze opdrachtgever. Door het inschakelen van Fin-Match bent u verzekerd van de beste financieringsoplossing tegen het scherpste tarief. Door onze inkoopafspraken en onderhandelingspositie kunnen wij voor ondernemers een groot deel van onze kosten terugverdienen.

Na mijn studie aan de hoge hotelschool te hebben afgerond kwam ik er al snel achter dat ik in de financiële dienstverlening actief wilde zijn. Hier kon ik mijn service en dienstverlenende instelling combineren met mijn passie voor de financiële wereld. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Ik heb voornamelijk bancaire ervaring maar ben ook enkele jaren werkzaam geweest bij een ‘alternatieve’ financier. Bij de bank heb ik diverse (leidinggevende) functies gehad. Ik heb ondernemers mogen begeleiden bij de start van hun bedrijf, bij een overname en tijdens zwaar weer. Al jaren merk ik dat voor MKB-ondernemingen nieuwe partijen een steeds grotere en belangrijkere rol gaan spelen bij het verkrijgen van financiering. Dit geeft veel kansen voor MKB-ondernemers, maar aan de andere kant zorgt dit ook voor onduidelijkheid, omdat zij door de bomen het bos niet meer zien. Het drijft mij om ondernemers te begeleiden in de zoektocht naar financiering en op zoek te gaan naar de beste financieringsoplossing. Wij kennen de weg en kunnen bovendien het proces volledig uit handen nemen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag contact met ons op.

Na mijn studie Bank & Verzekeringswezen ben ik direct begonnen bij een inkoopcombinatie als accountmanager levensverzekeringen. Hierna begon ik als hypotheek acceptant bij de Postbank/ING Bank. In 2009 heb ik ervoor gekozen om ruim zeven maanden uit het bankwezen te stappen om vrijwilligersprojecten op te zetten in Cambodja. Hier heb ik nog steeds warme banden mee. Na teruggekomen te zijn uit Cambodja ben ik in november 2009 begonnen bij de ABN-AMRO bank. Toevallig begonnen Istvan en ik op dezelfde dag bij de ABN-AMRO. Binnen de ABN-AMRO kreeg ik de mogelijkheid om ervaring op te doen op de afdelingen: Particulieren, Recovery, Restructuring en de laatste twee jaar als Specialist Kleinbedrijf. Na ruim acht jaar bij de ABN-AMRO was ik benieuwd wat ik bij andere banken nog meer zou kunnen leren. Ik ben naar de Rabobank gegaan waar ik vervolgens als Accountmanager Bedrijven vooral lokale bedrijven (in Almere) heb kunnen helpen om groei te financieren. Na ruim 10 jaar in het bankwezen realiseerde ik dat ik klantbelang belangrijker vind dan bankbelang, dit is ook de reden waarom ik samen met Istvan Fin-match heb opgericht. Met Fin-match zullen wij volledig vanuit klantbelang denken en handelen.

Menu