Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 22 oktober 2021 en is van toepassing op burgers en wettelijk permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://fin-match.nl over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

2. Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar ons Cookiebeleid. We hebben met Google een Verwerkersovereenkomst gesloten.

3. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

4. Websites van derden

Deze Privacyverklaring heeft geen betrekking op websites van derden waar naar wordt verwezen via links op deze websites. We garanderen niet dat deze websites uw persoonsgegevens op een betrouwbare en veilige manier behandelen. We raden u aan om de privacyverklaringen van deze websites te lezen voor u gebruik maakt van deze websites.

5. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

6. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

7. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

8. Contactinformatie

Jointlymedia
Landdrostdreef 124, 1314SK Almere
Nederland
Website: https://fin-match.nl
E-mail: contact@jointlymedia.nl
Telefoonnummer: 0636539078

*------*

Wat vinden klanten van Fin-Match

google

Inmiddels alweer een jaar geleden succesvol gesteund door Fin-Match. Ten tijde van de aanloop naar de 2e Corona crises draaiden de banken plotsklaps de geldkranen dicht. Omdat ik een horecabedrijf had gekocht, zag ik mijzelf ineens geplaatst voor bijzondere uitdagingen. Maar ter elfde ure kwam ik in aanraking met Fin-Match en zij hebben binnen een week de complete financiering van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer onder gebracht bij een P.I. en ook nog eens met een hele nette rente. Niets dan lof voor deze jongens, die weten waar de juiste mensen zitten, want zonder hen, was ik "een roepende in de woestijn" gebleven. Istvan & Richard, alsnog dank voor al het geleverde!! Met vriendelijke en culinaire groet uit Ruurlo! Harald Brouwer

Harald Brouwer 18 september 2021
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Hier ben je geen nummertje en krijg je perfect advies op maat. Absoluut een aanrader!

Robin Willemse 8 december 2022
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Jongens weten echt waar ze het over hebben, zijn pragmatisch en oplossingsgericht. Ik heb al een aantal klanten aan hen doorverwezen, tot grote tevredenheid.

Willem Edens 8 december 2022
google

Door de ervaring die de eigenaren hebben vanuit hun eerdere carrières konden ze me het financieringsproces bij banken en de daarbij horende risico's helder toelichten. Voor eerlijk en sterk advies kan ik iedereen Fin-Match aanraden.

Willem Megens 10 januari 2021
google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Fin-Match geeft duidelijk en helder advies. De samenwerking verliep erg prettig. Aanrader!

Connie V. 18 december 2022
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Ze hebben mij perfect geholpen met de financiering van mijn bedrijfsovername. Hierin gaat Istvan verder dan alleen het advies hierover maar steekt ook zijn nek uit om aanpalende zaken te borgen. Top!

Robert Loose 16 december 2022
google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

Fin-Match heeft mijn organisatie geholpen met de herfinanciering waardoor ik kan investeren in de toekomst. De persoonlijke, maar toch profesionele aanpak spreekt mij zeer aan. Het uitgebreide netwerk van Fin-Match eigenaren Richard en Istvan komt de snelheid van het gehele proces ten goede. Voor de volgende financiering zal ik zeker weer bij Fin-Match aankloppen!

Edwin Sosef 30 augustus 2021
google

Door de ervaring die de eigenaren hebben vanuit hun eerdere carrières konden ze me het financieringsproces bij banken en de daarbij horende risico's helder toelichten. Voor eerlijk en sterk advies kan ik iedereen Fin-Match aanraden.

Willem Megens 10 januari 2021
google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Betrouwbaar, meedenkend en proactief, zo omschrijf ik Fin-Match. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Andrew Taylor 8 december 2022
google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
google

Ze hebben mij perfect geholpen met de financiering van mijn bedrijfsovername. Hierin gaat Istvan verder dan alleen het advies hierover maar steekt ook zijn nek uit om aanpalende zaken te borgen. Top!

Robert Loose 16 december 2022
google

Soms heb je een overname die niet standaard is en waar uitdagingen in zitten. Fin-match wilde die uitdaging wel aan gaan en heeft voor mij het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dank je Richard en Istvan voor alle begeleiding en meedenken

google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Zeker een aanrader! Richard en Istvan zijn professionele en goed in hun werk. Fijn om mee samen te werken. En adviseren goed bij het verkrijgen van een financiering. Bedankt voor het helpen en het succesvol regelen van de financiering. Tot de volgende keer.

Albgym Almere 16 oktober 2023
google

Betrouwbaar, meedenkend en proactief, zo omschrijf ik Fin-Match. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Andrew Taylor 8 december 2022
google

Zeker een aanrader! Richard en Istvan zijn professionele en goed in hun werk. Fijn om mee samen te werken. En adviseren goed bij het verkrijgen van een financiering. Bedankt voor het helpen en het succesvol regelen van de financiering. Tot de volgende keer.

Albgym Almere 16 oktober 2023
google

Inmiddels alweer een jaar geleden succesvol gesteund door Fin-Match. Ten tijde van de aanloop naar de 2e Corona crises draaiden de banken plotsklaps de geldkranen dicht. Omdat ik een horecabedrijf had gekocht, zag ik mijzelf ineens geplaatst voor bijzondere uitdagingen. Maar ter elfde ure kwam ik in aanraking met Fin-Match en zij hebben binnen een week de complete financiering van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer onder gebracht bij een P.I. en ook nog eens met een hele nette rente. Niets dan lof voor deze jongens, die weten waar de juiste mensen zitten, want zonder hen, was ik "een roepende in de woestijn" gebleven. Istvan & Richard, alsnog dank voor al het geleverde!! Met vriendelijke en culinaire groet uit Ruurlo! Harald Brouwer

Harald Brouwer 18 september 2021
google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Het team van Hypotheek-Match heeft ons heel goed geholpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Voorafgaand van een intakegesprek werden diverse documenten opgevraagd waarna in het gesprek zelf alle stappen werden doorlopen. Er werd duidelijk met ons gecommuniceerd en het proces is heel snel en soepel verlopen. Aan het einde, het moment dat we mochten tekenen bij de notaris werd er bij ons een bos bloemen bezorgd door het team van Hypotheek-Match. Super attent! Al met al top service en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank jullie wel team van Hypotheek-Match voor de goede zorgen!

Charydah Abbad 17 december 2023
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
google

Fin-Match heeft mijn organisatie geholpen met de herfinanciering waardoor ik kan investeren in de toekomst. De persoonlijke, maar toch profesionele aanpak spreekt mij zeer aan. Het uitgebreide netwerk van Fin-Match eigenaren Richard en Istvan komt de snelheid van het gehele proces ten goede. Voor de volgende financiering zal ik zeker weer bij Fin-Match aankloppen!

Edwin Sosef 30 augustus 2021
google

Perfecte samenwerking met Istvan en Richard op een ogenschijnlijk eenvoudig dossier, dat uiteindelijk niet zo eenvoudig bleek te zijn. Wel het gewenste eindresultaat gehaald. Aanrader !

Martijn Dinant 20 oktober 2023
google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

Meest gestelde vragen

envelopefile-emptyphone-handsetmap-markerarrow-upcheckmark-circle