Lokale aandacht: Artikel Almere DEZE WEEK

Fin-Match helpt ondernemers hun ambitie te realiseren met passende bedrijfsfinanciering

Istvan Pinter Richard Treffers Top Tower

ALMERE – Voor ondernemers in het MKB is het een hele zoektocht om hun weg te vinden in het oerwoud aan financieringsmogelijkheden. “Wij nemen die zorg volledig uit handen en begeleiden ondernemers van begin tot eind naar de beste financiële match”, vertellen Almeerders Richard Treffers en Istvan Pinter van Fin-Match Bedrijfsfinancieringen.

 

Nieuwe partijen spelen een steeds grotere rol bij het verkrijgen van financiering voor het MKB. “Dit biedt kansen voor ondernemers, maar aan de andere kant zien ze door de bomen het bos niet meer”, aldus Treffers en Pinter. Het is hun missie om MKB’ers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. “Of ze nu willen groeien, een bedrijf willen starten of een tijdelijk overbruggingskrediet nodig hebben in een moeilijke tijd. Wij begeleiden ondernemers in hun zoektocht naar financiering, zodat zij zich volledig kunnen richten op het ondernemen zelf.”

 

Ervaring en netwerk

Treffers en Pinter hebben beiden ruim tien jaar ervaring met het financieren van ondernemers en daardoor ook een groot netwerk. “Wij kennen elkaar via de ABN AMRO bank in Almere Stad, waar we in 2009 op precies dezelfde dag kwamen werken. We hebben ondernemers begeleid bij de start van hun bedrijf, bij overnames, bij groei en in zwaar weer.” Treffers stapte twee jaar geleden over naar de Rabobank Almere en Pinter ging aan de slag bij een online leen- en crowdfundplatform. Uiteindelijk besloten zij vorige maand hun krachten te bundelen en een eigen bedrijf te starten.

 

Onafhankelijk

“Met Fin-Match zijn wij geheel onafhankelijk en kunnen we volledig vanuit het belang van de klant denken en handelen. Zo kunnen wij echt op zoek gaan naar de best passende financiering. Dit kan via een bank, maark ook via crowdfunding, lease of een combinatie van verschillende financieringsvormen.” Zo kunnen wij volledig wekren vanuit klantbelang in plaats van bankbelang.

Er wordt gestart met een gratis quickscan. Daarna wordt een adviesplan opgesteld
en een financieringsaanvraag geschreven. “Een professionele financieringsaanvraag vergroot de slagingskans op een financiering”, benadrukken Treffers en Pinter. Zij gaan vervolgens op zoek naar de beste financieringsoplossing tegen de beste voorwaarden. “Wij blijven klanten ondersteunen tot de financiering daadwerkelijk loopt en bieden indien gewenst ook nazorg.”

Zie het artikel op: https://www.almeredezeweek.nl/

Menu