Hoe een zakelijke financiering te verkrijgen als Knab of Bunq klant?

Je bent een zelfstandig ondernemer en klant van de Knab of Bunq bank. De zaken gaan goed en je wilt bijvoorbeeld uitbreiden. Je bent op zoek naar een gunstige zakelijke financiering, maar hoe regel je dat als Knab of Bunq klant?

Bij deze twee relatief nieuwe Nederlandse banken ligt de focus op digitale dienstverlening voor bank gerelateerde zaken. Je bent tevreden met de hoge service en de lage kosten.

Echter bij deze online banken kan je niet terecht voor andere diensten, zoals een lening of andere zakelijke financieringen. Op dit moment komen de onafhankelijke financieel adviseurs van Fin-Match om de hoek kijken.

Zakelijke bedrijfsfinancieringen voor het MKB

Fin-Match biedt diverse onafhankelijke bedrijfsfinancieringen aan voor MKB-bedrijven. Wij hebben jarenlange ervaringen met het financieren van ondernemingen en hebben daarnaast toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB.

Voor al jouw zakelijke financieringen moet je bij Fin-Match zijn. Daarnaast kan je gewoon je bancaire zaken regelen via Bunq of de Knab bank. De Knab bank biedt wel factoring en crowdfunding aan, maar is dit voor jou wel het juiste product en zijn de kosten en de voorwaarden voor jou wel interessant?

Combinatie van online bank en zakelijke financiering

De combinatie van een online bank en daarnaast een zakelijke financiering. Dat is zeker mogelijk. Regel de bankzaken bij je vertrouwde online bank en via Fin-Match regel je de kredietverlening.

Het spreekwoord luidt ook “schoenmaker blijf bij je leest”. Dat volgen we dan ook zeker op.

Bij online banken zoals, Bunq of Knab, ligt de kracht in een goede online service tegen lage bankkosten. Je kan hier terecht voor veilig online bankieren en voor een vaste lage prijs per maand heb je een compleet zakelijk bankpakket.

Bij Fin-Match regel je jouw bancaire financiering, maar ook alternatieve financieringen, zoals crowdfunding, lease of andere financiële producten.

Wij vragen voor jou verschillende offertes op, die je overigens ook gewoon mag inzien. Doordat wij goede contacten hebben ontvangen we interessante kortingen die we direct aan jou als ondernemer doorgeven.

We denken met je mee en adviseren jou wat het beste bij jouw onderneming past. We bespreken de voor- en nadelen van ieder product dat we aanbieden. Uiteindelijk maak jij de beslissing welk financieel product je afneemt.

Onafhankelijke adviseur regelt jouw bedrijfskrediet

Wij zijn onafhankelijke adviseurs waardoor wij altijd de beste voorwaarden aan jou kunnen aanbieden. Doordat wij niet voor één bank of andere financiële instelling werken, kunnen wij een breed scala aan voordelige zakelijke financieringen aanbieden, zoals:

  • Bancaire financieringen
  • Crowdfunding
  • Leasing
  • Factoring
  • Vastgoed financieringen
  • Corona financieringen
  • Toegang tot Informal Investors

Wij bieden de scherpste prijzen met beste voorwaarden. Laat je door ons adviseren en bespaar tijd en dus kosten. Dat is waar onze kracht ligt als financieel onafhankelijke en deskundige adviseurs.

De beste zakelijke financiering

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijfskrediet. In welke vorm dan ook. Ondertussen regel jij de bankzaken gewoon via Knab of Bunq bank. Daar komen wij niet tussen. Sterker nog, daar willen wij niet tussen komen.

Wij zijn namelijk geen bank, maar financieringsspecialisten. Wij zijn er om jou vooruit te helpen met jouw onderneming. Of dit nu voor een overbruggingskrediet is of dat je wilt uitbreiden naar een groter kantoor. Wij zorgen dat jij de beste zakelijk financiering krijgt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? start hier een vrijblijvende financiering aanvraag

Menu