Fin-Match financiert hotel restaurant

Het succes van Fin-Match, financieren ook in coronatijd

Veel ondernemers ondervinden in deze coronatijd extra moeilijkheden bij banken als het gaat om het financieren van nieuwe projecten. Fin-Match is een Almeerse onderneming die, juist ook in deze tijd, ondernemers helpt bij financieringen, ook als het gaat om grote projecten buiten de regio. Zo kon Fin-Match ervoor zorgen dat ondernemer Harald Brouwer Hotel Restaurant De Tuinkamer in Ruurlo kon overnemen, iets wat bij de bank niet mogelijk was.

“Ik ben ontzettend blij dat Fin-Match op mijn pad is gekomen”, vertelt Brouwer. “Zonder hen had ik de overname niet kunnen realiseren. En nu was het binnen één week geregeld.”

Private investor

Brouwer is een bekend gezicht in Almere en daarbuiten. Jarenlang runde hij Grandfetaria in Almere Poort, maar een nieuw avontuur stond op zijn wensenlijstje. De ondernemer richtte zich op de overname van Hotel Restaurant de Tuinkamer in Ruurlo. “Het voelde direct goed, alles was snel beklonken en daarna hadden we alleen nog de handtekening van de bank nodig. Maar daar gooide corona roet in het eten: de bank financiert momenteel niets voor de horeca. Daar zat ik dan met mijn mooie plan. Gelukkig kreeg ik de tip om Fin-Match te benaderen. Eigenaren Richard Treffers en Istvan Pinter komen uit de bankwereld en hebben nu hun eigen financieringsbureau. Gelukkig zagen zij direct hoe mooi en haalbaar dit plan was. Binnen een week hadden ze een financier gevonden, zodat de overname van De Tuinkamer kon doorgaan. Fantastisch. Ik zie de toekomst positief, zeker ook omdat hotels nog wel open mogen zijn met deze lockdown en we een speciaal corona-arrangement hebben gelanceerd.”

Ook advies

Richard Treffers, een van de eigenaren van Fin-Match, laat weten hoe belangrijk goede financieringen voor ondernemers zijn, juist in deze tijd. Door de corona crisis zijn banken erg kritisch geworden en sluiten ze zelfs bepaalde sectoren uit van financiering. Gelukkig bieden wij naast bancaire financiering ook alternatieve financieringsvormen aan, hierdoor kunnen wij de beste financieringsoplossing aanbieden. En het mooie is, dat kunnen we ook een stuk sneller dan de meeste banken.

Naast het financieren van bedrijven begeleiden wij ook bij bedrijfsovernames. Hoe eerder wij aan tafel zitten hoe eerder de haalbaarheid voor de ondernemer helder is.

Wilt u ook profiteren van de mogelijkheden van Fin-Match? Kijk dan op www.fin-match.nl l

Zie hier het artikel van Almere Zaken .

Menu