Almere City FC Fin-Match

Fin-Match businesspartner Almere City FC

Almere City FC en Fin-Match goede combinatie

Fin-Match is de komende drie jaar als businesspartner verbonden aan Almere City FC. Het Almeerse bedrijf adviseert ondernemers met een financieringsbehoefte en neemt de zoektocht naar de beste financieringsoplossing uit handen. Door toe te treden tot de businessclub verwacht Fin-Match het contactennetwerk in de stad verder te kunnen vergroten.

Twee jonge organisaties slaan zodoende de handen ineen. Waar Almere City FC door het leven gaat als de jongste Betaald Voetbal Organisatie van Nederland, werd Fin-Match in mei van dit jaar opgericht door Richard Treffers en Istvan Pinter. Het bedrijf heeft als doel om ondernemers te helpen hun ambities te realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering.

,,Wij willen het MKB in Nederland begeleiden in haar zoektocht naar financiering en dit proces volledig uit handen nemen. Daardoor kunnen ondernemers zich volledig richten op het ondernemen zelf”, verduidelijkt Richard Treffers.

Treffers ziet de samenwerking met Almere City FC als een meerwaarde. ,,De businessclub van Almere City FC vormt immers één van de belangrijkste (zakelijke) netwerken van Almere. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen wij de voetbalwedstrijden aanschouwen en waardevolle relaties aangaan. Bovendien ondersteunen wij graag lokale initiatieven. Wij kijken uit naar het aankomende seizoen en hopen dat Almere City FC weer kan strijden om promotie naar de Eredivisie.”

Lees hier het artikel op www.almerecity.nl

Ondernemer? benieuwd naar de Business Club van Almere City FC? Bezoek eens een wedstrijd met ons. Plan een afspraak

Menu