Fin-Match Onafhankelijk adviseur

Een onafhankelijk adviseur verdient geld voor jou 

Fin-Match mogelijkheden financieren

Een onafhankelijk adviseur verdient geld voor jou

De mogelijkheden als ondernemer voor het vinden van een financiering zijn talloos. Er zijn inmiddels zoveel financiering mogelijkheden voor de MKB’er dat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. Daar komt de onafhankelijk financieel adviseur om de hoek kijken.  

Wij van Fin-Match kunnen jou als ondernemer helpen om de juiste en beste financiering te vinden. Wij als onafhankelijke adviseurs verdienen voor jou geld! 

Een onafhankelijke adviseur is op de hoogte van alle mogelijkheden in de financiële sector. Uiteraard betaal je voor het financieel advies, maar dit levert je ook zeker weer geld op als MKB’er. Om nog maar niet te spreken van de tijd die het je scheelt als je zelf alles zou moeten uitzoeken.  

Hoe verdient een onafhankelijk adviseur zijn geld? 

De kortingen die een onafhankelijk adviseur ontvangt van een financiële instellingen worden direct aan jou doorberekend! De adviseur houdt hier werkelijk niets van in. Hoe komt de adviseur dan aan zijn geld, zal je misschien denken? De ondernemer betaalt de onafhankelijke adviseur voor zijn advies, zo verdient hij zijn brood.  

Heb je geld nodig voor een overname? Wil je een onderneming starten of heb je tijdelijk een overbruggingskrediet nodig? Wij zorgen ervoor dat jij op korte termijn de beste financiering afsluit die bij jouw situatie past.  

Dit kan een bancaire financiering zijn maar ook andere financieringen zoals lease, crowdfunding of via een informal investor.  Wij als onafhankelijke adviseurs van Fin-Match kijken naar de beste optie die voor jouw als ondernemer het meest past bij jouw situatie en onderneming.  

De rol van een onafhankelijke adviseur? 

Een onafhankelijk adviseur is iemand die aan jouw kant staat. Wat jouw wensen zijn en wat voor jou het beste aansluit in de situatie waarin jij je bevindt. Ook denkt een adviseur met je mee. Wat verwacht je van de toekomst? Heb je daadwerkelijk een bepaald bedrag nodig? Een onafhankelijke adviseur komt met oplossingen, omdat hij maatwerk biedt en niet afhankelijk is van één financiële instelling of bank.  

Vergelijking van tenminste drie offertes 

Bij iedere financiële oplossing worden ten minste drie verschillende offertes opgevraagd bij financiële instellingen. Deze drie aanbiedingen worden met elkaar vergeleken en aan jou wordt financieel advies op maat gegeven. Welke offerte is het meest gunstig voor jouw onderneming en heeft de beste voorwaarden. Transparantie staat voorop, jij mag de offertes gewoon inzien en bepaald uiteindelijk zelf. 

Wanneer je als ondernemer zelf een bank of financiële instelling benadert, willen zij graag aan jou de eigen producten verkopen. Hier sturen zij dan ook op. Dit hoeft helemaal niet het beste en het goedkoopste te zijn voor jou.  

De rol van een onafhankelijk adviseur is hierbij ten zeerste aan te raden. Het woord zegt het al, onafhankelijk, dit betekent dat een adviseur geen gewin heeft om bij één specifieke financiële instelling iets af te sluiten. Integendeel, de onafhankelijk financieel adviseur is er voor jou als ondernemer!  

Daarnaast weet een onafhankelijk adviseur van Fin-Match precies welke veranderingen van invloed zijn op jouw toekomst en op de financiële producten die jij als ondernemer hebt afgesloten. 

Financiële kennis is altijd up-to-date 

De wetten worden ieder jaar weer aangepast, waardoor het voor iemand zonder financiële achtergrond ingewikkeld is dit allemaal bij te houden. Ook zijn sommige financiële producten complex, waardoor de verwachtingen moeilijk zijn in te schatten. Door je goed te laten inlichten door een onafhankelijk financieel adviseur kan je vaak een hoop geld besparen. 

Voordelen van een onafhankelijke adviseur 

Er zijn vele voordelen op te noemen van het inschakelen van een onafhankelijke adviseur voor jouw onderneming. Uiteraard betaal je een onafhankelijke adviseur voor het financieel advies dat je van hem ontvangt, maar daar krijg jij als ondernemer heel veel voor terug! Het is zelfs zo dat je dankzij de onafhankelijke adviseur geld bespaart op je financiering.

Stapelfinancieringen zijn ook een mooi voorbeeld van wat Fin-Match kan aanbieden doordat wij onafhankelijk zijn. Bij stapelfinancieringen wordt de totale financieringsvraag ingevuld met verschillende financieringsvormen (stapelen). Deze verschillende financieringsvormen kunnen ook ingevuld worden door verschillende financiers. 

Daarnaast staan wij voor je klaar wanneer je vragen of problemen hebt 

Persoonlijke deskundige ondersteuning, dat is wat wij als Fin-Match voor jou betekenen. Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor MKBbedrijven als voor startende ondernemers en zzp’ers. 

Wij bieden altijd maatwerk. Doordat wij niet voor een bank of financiële instelling werken kunnen wij een veel breder scala aan producten aanbevelen waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.  

Het voordeel voor jou als ondernemer: 
  • Een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet volgens jou wensen.  
  • Combineren van verschillende financiers en financieringsvormen. 
  • Kortingen op offertes worden direct aan jou doorberekend.  
  • Scherpste prijzen door de beste onderhandelingspositie van een onafhankelijk adviseur. 
  • Actuele kennis van financiële producten. 
  • Het scheelt jou als ondernemer enorm veel tijd en daardoor kosten. 

Dat is de kracht van een financieel onafhankelijk en deskundig adviseur als Fin-Match! 

Menu