Overige diensten

Fin-Match is de financieringsspecialist van het MKB in Nederland, wij adviseren de meest passende financieringsoplossing en ontzorgen jou als ondernemer in de zoektocht naar financiering. Naast onze kennis en ervaring met het financieren van ondernemers hebben wij ook andere specialisaties in huis.

Fin-Match verleent naast de toegang tot financiering ook de volgende diensten:

Begeleiding tijdens financiële problemen

Zit je onderneming in financieel zwaar weer, zijn er liquiditeitstekorten of ben je overgedragen naar de afdeling bijzonder beheer van de bank? Neem contact met ons op. Wij kunnen je begeleiden in het terugkrijgen van de controle over je bedrijf en de financiële situatie.

Quickscan

Door middel van een quickscan analyseren wij hoe je bedrijf ervoor staat en wat er verbeterd kan worden. De quickscan levert je adviezen en aanbevelingen voor de korte en lange termijn op. Denk aan rendementsverbeteringen, operationele (quick) wins of organisatorische veranderingen.

Sparringspartner

Heb je vragen over de toekomst van je bedrijf, of zoek je een klankbord? Ondervindt je problemen bij het realiseren van je doelstellingen. Wij helpen je graag. Neem contact met ons voor een kennismakingsgesprek.

Bedrijfsovername

Wil je een bestaand bedrijf kopen of je bedrijf verkopen? Wil je je familiebedrijf overdragen aan de volgende generatie? Wij begeleiden je graag in dit proces. Met onze kennis en ervaring en ons netwerk kunnen wij je optimaal van dienst zijn. Neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Menu